Majčinstvo i pripreme za bebu

  • All
  • Dojenje
  • Majčinstvo i pripreme za bebu

Očekivanja: Kakva mora biti moderna majka?

Od nas, majki, se puno očekuje. Da imamo karijeru, da budemo zgodne, dotjerane, duhovite, dobro raspoložene, da imamo “život”

Hoću li prestati živjeti kad rodim?

Je li rođenje djeteta kraj života kakvog ste poznavali? Ako ste 24 sata s djetetom, znači li to da “nemate život”? Znači li to da izdajete sebe?

Pripreme za bebu: 7 stvari koje kupujete, a možda vam neće trebati

Kad se pripremamo za bebu, za neke stvari smatramo da ih moramo kupiti. Kad ih kupimo, mislimo da ih beba mora koristiti.

7 pitanja i izjava koje novopečeni roditelji ne žele i ne trebaju čuti

Što novopečeni roditelji i ne žele i ne trebaju čuti? Ono što će im rušiti samopouzdanje i učiniti da se osjećaju lošim roditeljima…

5 nerealnih scena roditeljstva u serijama

Nije lako biti roditelj. Barem nama u stvarnom svijetu. U serijama je ipak malo lakše.

9 stvari o majčinstvu koje vam nitko ne kaže

O majčinstvu dosta piše uvijek u lijepom kontekstu, i to je ok, majčinstvo je lijepo kad sve zbrojite i podvučete crtu. Ali svaki pojedini dan je težak.

Gdje naći pouzdane tekstove o dojenju?

Osim na mojim stranicama koje imaju puno tekstova o dojenju i isključivom izdajanju, a i imat će još i više, pouzdane informacije možete pronaći:

Iskreno o majčinstvu

O majcinstvu i roditeljstvu je generalno izrečeno puno laži. Kažu nam da je majcinstvo najljepsa stvar na svijetu, da je majcinska ljubav poput euforije…

Pripreme za dojenje

Evo, novost je da ću po drugi put postati mama. Sada sam 37 tjedana trudna, dakle, još cca 2 tjedna. Prvo dijete nisam dojila.