Majčinstvo i pripreme za bebu

09 Nov: Očekivanja: Kakva mora biti moderna majka?

Od nas, majki, se puno očekuje. Da imamo karijeru, da budemo zgodne, dotjerane, duhovite, dobro raspoložene, da imamo “život”

31 Jan: Hoću li prestati živjeti kad rodim?

Je li rođenje djeteta kraj života kakvog ste poznavali? Ako ste 24 sata s djetetom, znači li to da “nemate život”? Znači li to da izdajete sebe?

10 Jan: Pripreme za bebu: 7 stvari koje kupujete, a možda vam neće trebati

Kad se pripremamo za bebu, za neke stvari smatramo da ih moramo kupiti. Kad ih kupimo, mislimo da ih beba mora koristiti.

30 Aug: 7 pitanja i izjava koje novopečeni roditelji ne žele i ne trebaju čuti

Što novopečeni roditelji i ne žele i ne trebaju čuti? Ono što će im rušiti samopouzdanje i učiniti da se osjećaju lošim roditeljima…

22 Mar: 5 nerealnih scena roditeljstva u serijama

Nije lako biti roditelj. Barem nama u stvarnom svijetu. U serijama je ipak malo lakše.

29 Jan: 9 stvari o majčinstvu koje vam nitko ne kaže

O majčinstvu dosta piše uvijek u lijepom kontekstu, i to je ok, majčinstvo je lijepo kad sve zbrojite i podvučete crtu. Ali svaki pojedini dan je težak.

14 Jan: Gdje naći pouzdane tekstove o dojenju?

Osim na mojim stranicama koje imaju puno tekstova o dojenju i isključivom izdajanju, a i imat će još i više, pouzdane informacije možete pronaći:

02 Sep: Iskreno o majčinstvu

O majcinstvu i roditeljstvu je generalno izrečeno puno laži. Kažu nam da je majcinstvo najljepsa stvar na svijetu, da je majcinska ljubav poput euforije…

03 Dec: Pripreme za dojenje

Evo, novost je da ću po drugi put postati mama. Sada sam 37 tjedana trudna, dakle, još cca 2 tjedna. Prvo dijete nisam dojila.